Sorozatgyilkosok nyomában: Ted Bundy (Belügyi Szemle, 2011)
A nyomozási stratégiák általános bemutatását követően a szerző áttekintést nyújt a világ egyik legismertebb sorozatgyilkosának bűnözői múltjáról és kriminológiai profiljáról.
Keywords: nyomozás; sorozatgyilkos; Ted Bundy