Szabó Máté: Ki őrzi az őrzőket? Az ombudsmani jogvédelem (Belügyi Szemle, 2011)
A sztrájkjog, a gyülekezési szabadság és a korrupció témaköreire összpontosítva a „Ki őrzi az őrzőket? Az ombudsmani jogvédelem” című kötet – amelyet az állampolgári jogok országgyűlési biztosa és munkatársai írtak – az elmúlt három évben Magyarországon történt alkotmányos jogsértéseket vizsgáló ombudsmani vizsgálatokat összegzi.
Keywords: ombudsman; jogvédelem; könyvismertetés