A hónap eseményei az EU belügyi együttműködése terén (december) (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző a 2011. évi december hónap eseményeit foglalja össze az EU belügyi együttműködése terén.
Keywords: schengeni övezet; illegális migrációs helyzet; EMPEN-hálózat