Egy brutális gyilkosság a szóvivő szemével (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző alapos leírást ad a nyomozásról egy olyan ügyben, amelyben 2010-ben Szatymazon megerőszakoltak és megöltek egy 84 éves nőt.
Keywords: gyilkosság; Szatymaz; nyomozás