Precizitás és pontosság az igazságügyi analízisben a véralkohol-koncentráció meghatározásánál (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző áttekinti a magyarországi törvényszéki laboratóriumokra vonatkozó szabványokat és eljárásokat. Különös figyelmet fordít a véralkoholszint meghatározására és a gázkromatográfiás vizsgálatokra.
Keywords: véralkohol-koncentráció; igazságügyi szakértő; bizonyítás