Hagyományteremtő köszöntő (Belügyi Szemle, 2012)
Szikinger István hatvanéves. A Belügyi Szemle munkatársát, jeles szerzőjét, a rendészetelmélet egyik alapító kutatóját ünnepli azzal, hogy felidézi több mint huszonöt éves munkásságának néhány fontos állomását.
Keywords: Szikinger István; születésnap; köszöntő