Kerítés bűncselekmény nyomozása (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző áttekintést nyújt az emberkereskedelem területén folytatott nyomozással kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokról, valamint az emberkereskedelemhez kapcsolódó egyéb tevékenységekről.
Keywords: prostitúció; nyomozás; kerítés bűntett