Módszertani ajánlások a próbaírás felvételéhez. A mintavétel folyamata (Belügyi Szemle, 2013)
A szerzők gyakorlati ajánlásokat adnak az igazságügyi elemzés céljából történő kézírás-mintavételezéshez.
Keywords: mintavétel; próbaírás; módszertani ajánlások