Nem mindig az egyenes út a legrövidebb? Korrupcióellenes intézmények és eljárások Délkelet-Ázsiában – az ombudsman szemével (Belügyi Szemle, 2013)
Az alapvető jogok országgyűlési biztosa az új korrupcióellenes jogszabályokat előrevetítve, amelyekben az ombudsman várhatóan jelentős szerepet kap Magyarországon, áttekintést ad tajvani, hongkongi és makaói tanulmányútjáról.
Keywords: korrupcióellenes intézmények; ombudsman; szervezet