Az in dubio pro reo elv érvényesülésének problémái Pusoma Dénes ügyében (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző a hírhedt Pusoma-ügy kapcsán áttekintést ad a magyarországi beismerő vallomásokkal kapcsolatos ellentmondásos bírói gyakorlatról.
Keywords: in dubio pro reo elv; Pusoma Dénes; vallomás