A bíróság elé állítás szabályozásának változásai a gyakorlat tükrében (Belügyi Szemle, 2024)
A szerzők a bírói gyakorlatra összpontosítva áttekintést nyújtanak a „bíróság elé állítás”, az egyszerűsített büntetőeljárás megreformált intézményéről Magyarországon.
Keywords: bíróság; szabályozás; törvény