Nyomozók és magánnyomozók: a köz- és magán-együttműködés lehetőségei a bűncselekmények nyomozásakor (Belügyi Szemle, 2024)
A nem megfelelő jogi szabályozásra rámutatva a szerző olyan közelmúltbeli magyarországi esetekre reflektál, amikor a nyomozással elégedetlen áldozatok által felbérelt magánnyomozók együttműködése illegális eszközökkel próbált információkat szerezni a rendőrségtől.
Keywords: magánnyomozók; bűncselekmények; nyomozás