Fertőzések és félelmek a büntetés-végrehajtási intézetekben (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző áttekintést nyújt a fogvatartottak HCV-fertőzésével kapcsolatos legújabb kutatásról.
Keywords: fertőző betegségek; büntetés-végrehajtási intézetek; vizsgálat