A közvetlenség elve és a hallgató vádlott (Belügyi Szemle, 2024)
Egy történeti áttekintést követően a szerző áttekinti, hogyan értelmezhető a közvetlenség elve, különösen a tanúvallomások tekintetében Magyarországon.
Keywords: jog; közvetlenség elve; büntetőeljárás