Lábbelinyom-töredék mint tárgyi bizonyíték (Belügyi Szemle, 2024)
A szerzők áttekintést nyújtanak a töredezett lábnyomok azonosításáról és bizonyítékként való felhasználásáról a büntetőeljárásban.
Keywords: lábbelinyom; szakértő; Bayes-tétel