A személyes meghallgatás a magánvádas eljárásokban. Büntetőjogi mediáció a tárgyalóteremben (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző áttekintést nyújt a magyarországi magánvádas és közvetítői eljárásokról.
Keywords: magánvádas eljárás; személyes meghallgatás; mediáció