Álarcos, fegyveres trafikrabló forrónyomon üldözése Baranya megyében (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző részletes áttekintést ad egy 2013-as pécsi dohánybolt elleni álarcos fegyveres rablás nyomozásáról.
Keywords: álarcos, fegyveres trafikrablás; Baranya megye; nyomozás