A terhelti vallomás mint személyi bizonyíték a nyomozásban (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző elméleti és gyakorlatorientált áttekintést nyújt a vallomás szerepéről és a nyomozás során alkalmazott eljárásokról.
Keywords: személyi bizonyítás; terhelti vallomás; jogalkalmazási gyakorlat