(untitled) (Belügyi Szemle, 2021)
75 éves korában elhunyt Vókó György nyugalmazott osztályvezető ügyész, az Országos Kriminológiai Intézet igazgatója, az MTA állam- és jogtudományok doktora, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar professor emeritus oktatója.