(untitled) (Belügyi Szemle, 2021)
A tanulmány bemutatja a rendvédelmi szerveknél 2016-tól bevezetett Becsületbíróság feladatkörét, rendszerét, valamint a szerzők – személyes szakmai tapasztalataik alapján – értékelik a jogintézmény első időszakának működését.