(untitled) (Belügyi Szemle, 2020)
Az internet elterjedésével a korábban jól ismert bűncselekmények átalakultak, és az új elkövetési formák kihívás elé állították a társadalmat, legfőképpen az igazságszolgáltatást. Jelen tanulmányban bemutatásra kerülnek a kibertérhez köthető bűncselekmények, valamint azok a magatartások, amelyek a magyar büntetőjog szerint nem büntetendők, de mégis sértik az alapvető társadalmi normákat. Végezetül egy empirikus kutatáson keresztül betekintést kaphat az olvasó egy folyamatba, amely – fizikai kontaktus nélkül – rendkívül veszélyezteti a kiskorú értelmi, erkölcsi és érzelmi fejlődését.