(untitled) (Belügyi Szemle, 2020)
A szerző választ szeretne kapni arra a kérdésre, hogy mit jelent a sikeres rendészeti vezetés, milyen típusú vezetők válnak sikeressé, és mi a sikerük záloga. Írásában összegzi a vezetői stílusokat, elméleteket, modelleket, valamint a vezetői kompetenciákat.