(untitled) (Belügyi Szemle, 2019)
A szerző átfogó értékelést ad az új magyar büntetőeljárási törvénykönyvről (2017. évi XC. Törvény). Megállapítja, hogy a korábbi eljárási kódexekkel ellentétben az új törvény nem tükröz semmiféle ideológiát; inkább egy olyan kézikönyvre emlékeztet, amely utasítja a tisztviselőket az ügy befejezésének módjáról. Az egyes eljárási szabályok összhangban vannak az áldozatközpontú büntetőpolitikával.