(untitled) (Belügyi Szemle, 2018)
A legfrissebb jogszabályi módosítások fényében a szerző áttekintést nyújt az elektronikus hírközlési szolgáltatók bűnüldözési célú adatkezelési kötelezettségeiről Magyarországon.