(untitled) (Belügyi Szemle, 2018)
A szerzők áttekintést nyújtanak az Egyesült Államok büntetőeljárása során alkalmazott számítógépes kockázatelemzési eszközökről és az ilyen algoritmusok alkalmazásának lehetőségeiről a magyar büntetőeljárási rendszerben.