(untitled) (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző a magyarországi Bács-Kiskun megyéből származó eseteket felhasználva áttekintést ad azon vizsgálatok sajátosságairól, amelyekben az áldozatok prostituáltak voltak.