(untitled) (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző bemutatja és elemzi az új, 2018. július 1-jén hatályba lépő büntetőeljárási törvénykönyv bizonyítási szabályait. A bizonyítási rendszerbe bevezetett jogalkotási újítások, például az elektronikus adatok megjelenése új típusú bizonyítékként, a szerző vizsgálatának középpontjában állnak.