(untitled) (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt a rendvédelmi szervek, a rendőrség, a büntetés-végrehajtás, az adó- és vámigazgatás, a katasztrófavédelem (különböző) vállalati kultúrájáról szóló összehasonlító kutatásról.