(untitled) (Belügyi Szemle, 2016)
A szerzők áttekintést nyújtanak az ujjlenyomatok egyediségének és tartósságának kriminalisztikai alkalmazásáról, az embrió fejlődésétől kezdve a bőr textúrájának felépítésén keresztül.