(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A kétezres évek környékén elkövetett két sorozatbűncselekmény jelentősen különbözött egymástól. Ami közös volt bennük, az a hagyományos nyomozati munka és a kreativitás, a professzionális elemzői és technikai készségek, pszichológiai szakértők bevonása, valamint a hatékony vezetés és kommunikáció ötvözésének szükségessége.