(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A szerző több ajánlást is megfogalmaz a közlekedésbiztonság javítására, valamint a közlekedési szabálysértések megelőzésére és ellenőrzésére. Ezek között szerepel a közlekedési szabályok élethosszig tartó tanítása és tanulása, valamint a polgárőrség bevonása a baleset- és bűnmegelőzésbe.