(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A szerzők a megbízó–ügynök–kliens modell négy ideáltipikus korrupciós tranzakciójának bemutatását és ezek egyszerű irányított gráfként való ábrázolását követően ismertetik legfrissebb médiatartalom-elemzésük eredményeit.