(untitled) (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző kiemeli a magyar büntetőjog gyengeségét, hogy nem ad megfelelő, használható definíciót a családon belüli erőszakra, ami akadályozza mind a büntetőeljárást, mind a rendőri intézkedést.