(untitled) (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző a vallási gyűlöletbeszédre, a vallási ruházat tilalmára és a minaretek építésének tilalmára összpontosítva értékeli, hogy a vallásszabadság miként pozicionálható alapvető emberi jogként a globális kihívások és a közigazgatási és büntetőjogi jogérvényesítés növekvő jelentőségének fényében.