(untitled) (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző leírja, hogy az amerikai katonai rendőrség és a katonai hírszerzés egyes tagjai hogyan bántalmaztak foglyokat az iraki Abu Ghraib börtönben. A szerző rámutat a magyar olvasók számára tanulságokra a nyomozók valódi függetlenségével, valamint a rendőrök hallgatáshoz való jogának tiszteletben tartásával kapcsolatban.