(untitled) (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző egy konkrét esetet követően áttekintést ad arról, hogy milyen kihívásokat jelent a magyarországi bűnüldözés számára az új kábítószer-előállító laboratóriumok megjelenése.