(untitled) (Belügyi Szemle, 2024)
A nem megfelelő jogi szabályozásra rámutatva a szerző olyan közelmúltbeli magyarországi esetekre reflektál, amikor a nyomozással elégedetlen áldozatok által felbérelt magánnyomozók együttműködése illegális eszközökkel próbált információkat szerezni a rendőrségtől.