(untitled) (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző tanulmányában a GPS rendszert mutatja be főként a rendőrségen belül. Ismerteti a rendőrség titkos információgyűjtő tevékenységét, majd az emberkereskedelemmel kapcsolatban egy esetelemzést is olvashatunk.