(untitled) (Belügyi Szemle, 2024)
Dakos József ebben a tanulmányban reagál Kodba Ferenc állításaira, amelyek a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozásának szakmaiságát vonják kétségbe. A szerző részletesen cáfolja Kodba állításait, alátámasztva azokat konkrét tényekkel és jogi érvekkel.