A kibertérben elkövetett bűncselekményekkel összefüggésben alkalmazható kényszerintézkedések (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a kiberbűnözés területén a bűnüldözési intézkedések alkotmányos és büntetőeljárási kereteiről.