A fegyverek egyenlőségének elve az Emberi Jogok Európai Bíróságának joggyakorlatában (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága miként közelíti meg a fegyverek egyenlőségét a büntetőeljárások során.