Az emberölés elhatárolása a halált és az életveszélyt okozó testi sértéstől (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogyan lehet megkülönböztetni az emberölést a halálhoz vezető testi sértéstől.