Szexuális bántalmazásra vonatkozó hamis feljelentések lehetséges lélektani háttere, okai serdülő és fiatalabb lányoknál (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző a fiatal lányok szexuális bántalmazással kapcsolatos megalapozatlan feljelentéseinek tipológiáját mutatja be.