A szemlék szakmai színvonalának változása (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy a bűnügyi helyszínelés minősége hogyan javult Magyarországon az elmúlt három év során folytatott törvényszéki felügyeleti tevékenység révén, amelyet a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet bűnügyi technikai főosztály szakfelügyeleti osztálya végzett.