Rendszerváltozás a belügyben (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy a szakmai és koncepcionális kérdéseket miként tárgyalták és közelítették meg a Belügyminisztériumban az elmúlt 35 évben.