A természetjogi értelemben vett igazságosság elvének érvényesülése a Zuschlag-ügyben (Belügyi Szemle, 2011)
A szerző elemzést nyújt a nagy sajtóvisszhangot kiváltó 2010-es politikai korrupciós és sikkasztási ügyről, amely Zuschlag János volt szocialista országgyűlési képviselőhöz kapcsolódik.