A pótmagánvád a büntető perrendtartásainkban (Belügyi Szemle, 2011)
A magánvádlók büntetőjogi fellépésének és képviseletének joga a jelenlegi büntetőeljárási törvény elfogadásával ismét megjelent a magyar jogi diskurzusban. A szerző áttekintést ad ennek történeti előzményeiről az 1896-os első büntetőeljárási törvényben, valamint az 1950-es évek szabályozásában.