A helyszíni szemle hatékonyságának aktuális kérdései (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző a szervezeti és technikai feltételekre összpontosítva vizsgálja a helyszínelés hatékonyságát befolyásoló jogi és kriminalisztikai tényezőket.