Gépjárművekkel kapcsolatos csalás nyomozása (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző egy különleges és sajátos eset leírásán keresztül áttekintést nyújt a szervezett bűnözéssel és adóelkerüléssel kapcsolatos, járművekkel kapcsolatos csalások nyomozati módszertanáról.