A vörösiszap-katasztrófa elleni védekezés, a helyreállítás, újjáépítés tapasztalatai II. (Belügyi Szemle, 2013)
A szerzők áttekintést nyújtanak Magyarország legsúlyosabb ipari környezeti katasztrófájáról, valamint az azt követő rehabilitációs és újjáépítési erőfeszítésekről.